Svendborg Sunds Sejlklub · +45 62 20 99 60  
 
       
 
 

Klubmesterskab 2012


 

Billedserie (foto Anders Lund) 

 

 

Klubmesterskab for Hobie sejlere i SSS 2012

 

Lørdag den 6. oktober afholdt hobiesejlerne klubmesterskab i smukt efterårsvejr - strålende solskin og 3-8 m/s springende, nordvestlig vind.

 

Stævnet var udtænkt af Nicolaj og Daniel, og fungerede sådan at alle sejlede med alle: Efter 1. sejlads skiftede besætningen plads så gasten fik roret, og efter 2. sejlads roterede rorsmændene i jollerne. Vinder blev den sejler med færrest point, ingen fratrækkere.

 

Med 6 fremmødte sejlere, blev det til 6 sejladser med skiftende besætninger og roller. Der blev sejlet to omgange på korte op-ned-baner med gate ved bundmærket, hver sejlads varede 15-20 minutter. Dette format gav gode, tætte sejladser og masser af udfordringer med at tilpasse sig nye besætninger og joller hele tiden. Et sjovt format, som kan anbefales!

 

Det skal siges at den ene jolle havde havarier i starten af stævnet - først knækkede et storfald, og så røg en blok til fokkefaldet af, hvilket betød en mistet sejlads for to af deltagerne (der blev tildelt en 3.plads).

 

Klubmester - afgjort på antallet af 1.-pladser, blev Martin Holm Schwensen, á point med nummer 2, Benjamin Böhme.

 

Efter sejladsen var der et kagebord af sønderjydske dimensioner, idet flere af sejlerne afslørede at de også har talenter i køkkenet!

 

Hobiesejlerne fortsætter med vintertræning i weekenderne, så der bliver ikke helt stille på Strandgården endnu ;) --

 

Venlig hilsen, Anders Lund

 

 

 

 


  

 

 

 
 
 
Uptime-IT ApS